Restaurant Operator Team

Mr kebab Project
Client

Novikov Restaurant

Servicii prestate
Tehnologii

Informație inițială :

  • Popularitatea și poziționarea brandului: Ghidurile de marcă şi mesajul pentru restaurantele Novikov au servit ca bază pentru proiectarea şi crearea conţinutului site-ului web. Aceste date au inclus valorile, misiunea şi mesajul brand-ului, precum şi elemente specifice de design, cum ar fi paletele de culori, tipografia şi logo-urile. De exemplu, cromatica și brandingul subliniază în principal fuziunea de bucătărie asiatică şi europeană, evocând o senzaţie de sofisticare şi lux.
  • Informaţii despre ofertele şi istoria brand-ului: Accent pe fuziunea unică de bucătărie asiatică şi europeană oferită de restaurantele Novikov, inclusiv istoria şi realizările brand-ului. Acestea sunt atuurile brandului care vor scoate în evidență succesul restaurantelor Novikov pentru a accelera convingerea investitorilor de potenţialul de creştere şi viabilitate a afacerii sub labelul NOVIKOV.

Scopuri :

  • Dezvoltarea un site web care prezintă fuziunea unică de bucătărie asiatică și europeană oferită de restaurantele Novikov.
  • Prezentarea experienței de dining de lux prin evocarea unei senzații de sofisticare datorită unui design vizual impresionant al site-ului.
  • Furnizarea unei platforme pentru potențialii investitori pentru ca aceștia să poată accesa cu ușurință informații despre brand, suport și resursele de scalare disponibile pentru ei.
Strategia de marketing pentru noul site web cu design exclusiv a accentuat furnizarea unei experiențe de utilizator remarcabile pentru investitori potențiali. Site-ul a fost proiectat cu o estetică atractivă și modernă, care include o hartă a lumii pentru a evidenția locațiile actuale și viitoare ale restaurantelor Novikov. Am păstrat navigarea simplă și intuitivă pentru a permite acces ușor la informații despre fuziunea bucătăriilor asiatice și europene și experiența de dining de lux a brand-ului. Site-ul a evidențiat suportul și resursele disponibile pentru investitori, incluzând informații financiare detaliate și oportunități de creștere. Design-ul site-ului a urmărit să înglobeze esența brand-ului Novikov și să transmită o senzație de sofisticare și succes, făcând-o atractivă și convingătoare pentru iubitorii de fine dining și HORECA.
Mr Kebab adaptive design

Design-ul Landing Page-ului concentrează atenția pe o hartă interactivă a lumii, cu un aspect vizual impresionant, care prezintă locațiile restaurantelor Novikov.

Secțiunea "Ce ne face să ne deosebim" abordează, de asemenea, potențialul de creștere al brand-ului, oferind investitorilor o privire asupra oportunităților disponibile celor care se aliază cu restaurantele Novikov. Scopul acestei secțiuni este de a evidenția punctele cheie de vânzare ale restaurantelor Novikov și de a convinge potențialii investitori că acest brand merită investiția.
Photo 1

Ce a fost făcut :

01
Design Modern și Atractiv Vizual
02
Experiență de Utilizare Remarcabilă pentru Vizitatori
03
Prezentarea Brandingului Personal și a Expertizei a fiecărui membru

Duceți Franșiza Restaurantului Dvs. la Următorul Nivel cu un Design Profesional al Site-ului

Photo 3

Rezultatele pe care le-am atins :

Achievement
20% Email Marketing Conversion Rate
Achievement
65% Bounce Rate
Achievement
Locații Noi spre Deschidere